Sveriges kong Carl Gustaf og prins Andrew

Jeg husker tilbage i maj 2011, da Sveriges kong Carl Gustav blev interviewet om sin gang på svenske stripklubber, hvor han meget svagt svarede, at der havde han aldrig været – og han havde heller ikke haft omgang med kriminelle folk!

Interviewet minder i den grad om det nyelige interview med engelske prins Andrew, der bliver beskyldt for at have haft sex med mindreårige ved et ophold hos den kriminelle milliardær Jeffrey Epstein. Dette interview har efterfølgende fået kritik af at være katastrofalt.

Det jeg hæftede mig ved, var, at det var med samme svage stemmeføring som svenskekongen afgav i omtalte interview – næsten som en “undskyld jeg er her” – og “jeg kan slet ikke huske noget som helt i den retning”!

Jeg vil slet ikke gøre mig til dommer over, hvad disse to royale mænd har bedrevet, men min opfattelse af disse to interview’s har fået tvivlen frem – for måske er der en del om snakken. Eller som flyttemand Olsen udtaler i Huset på Christianshavn, “der går ikke ild af en brand, uden der er røg i køkkenet” 😉

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *