Syrienkrigerne

Debatten vedrørende de krigere, der har meldt sig til ISIS uhyrligheder, hvor ikke engang fantasien har kunnet sætte grænser for de grusomheder, der bl.a. er foregået i Syrien og Iraq, – går om disse mennesker skal have lov til at vende tilbage til deres respektive hjemlande?

Også her fra Danmark er der rejst danske statsborgere ned til de krigshærgede områder, danskere, der har vendt Danmark ryggen, for at deltage i krigen under et andet flag end det danske Dannebrog. Det er ulovligt.

Efter ISIS er blevet drevet tilbage fra deres erobrede landområder, er mange af disse tidligere ISIS-krigere, efter endt dom, endt i tyrkiske flygtningelejre, og naturligvis vil Tyrkiet ikke vide af dem. Derfor er de tyrkiske myndigheder begyndt at sende disse omtalte krigere til deres respektive hjemlande – så de krigere, der har et dansk statsborgerskab, bliver nu sendt til Danmark. Og egentlig kan det slet ikke være anderledes, for Tyrkiet vil ikke have dem! Derfor.

Det der med at fratage disse mennesker deres statsborgerskab, er heller ikke så ligetil, dog kunne man fratage dem deres danske statsborgerskab, hvis personen har et dobbelt statsborgerskab – men det har de danske myndigheder heller ikke gjort. Men – kunne man så ikke bare sende til deres andet hjemland?

Mange af de danske statsborgere, der er draget i den omtalte krig, er enten  flygtninge eller indvandrere – eller efterkommere af disse, hvor de siden har erhvervet sig et dansk pas. Men – for der ER et men. Flere af disse var advaret og var direkte blevet forbudt i at rejse til Syrien, hvor en del svarede med at brænde deres danske pas. Det er disse mennesker, der burde kunne fratages deres danske statsborgerskab, da de selv har valg den vej og direkte fravalgt Danmark.

Det er min mening!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Syrienkrigerne

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Vi er helt enige! Det dobbelte statsborgerskab duer ikke,man kan ikke “tjene 2 herrer”!
    Så vi må stå fast-de er og bliver uønskede-i et land de vendte ryggen!

  2. Erik Krog skriver:

    Det kan der slet ikke være tvivl om. De har fravalgt Danmark – og sådan bliver det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *