Bådsted Havn

I går havde jeg et indlæg om Allinge Havn. Men der findes en hel del mindre havne her på Bornholm. En af dem er Bådsted Havn, der har postnummer under Gudhjem – havnen ligger dog ikke ret langt fra Tejn og meget tæt på Stammershalle.

På min vej til havnen cyklede jeg ned af “Jydeskæret”, og kom derfor forbi huset, der ligge som nummer 1.

Med lidt god vilje kan man godt fornemme, at man er kommet til en helt anden egn på Bornholm.

Stedet ligger helt for sig selv, og netop huset på nummer 1 er bestemt en bekræftelse på dette, hvor klippen, lige op til huset, ikke gør denne specielle fornemmelse mindre. Man behøver vist ikke ret meget fantasi til, at forestille sig et eller andet uhyre med den klippe.

Jydeskæret er ikke den eneste vej ned til Bådsted Havn, for en anden lille vej fører direkte ned til havnen fra Søndre Strandvej. Vejen hedder Bådstadvej (her staves Bådstadvej med et “a”, hvor Bådsted Havn staves med et “e”).

Hvis man vil denne vej omkring, skal man lige have det i mente, at havnen er privat, dog er det ingen hindring i at benytte vejen videre til Helligdomsklipperne eller den anden vej mod Tejn langs kysten.

Man kan faktisk gå hele vejen langs kysten fra Gines Minde til Helligdomsklipperne. Bornholm har virkelig meget at byde på, så det er bare at komme i gang 🙂

Igen – klik på billederne og få en helt anden oplevelse af motiverne

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *