Sidste dag for mig på BTS i år

På tirsdag, den 8. oktober, er det den sidste dag for mig i år som kustode på Bornholms Tekniske Samling (BTS).

Den sidste uge, vi har åbent (uge 42), har jeg fri i en bestemt anledning, hvor min hustru meget gerne vil se mig hjemme  på denne dag – dagen, hvor jeg ellers havde vagt på BTS.

Jeg er på nuværende tidspunkt ikke helt klar over, om vi sætter rekord i antal besøgende, men det er i hvert fald meget tæt på. Efterårsferien, uge 42, er meget afgørende i den henseende, men noget tyder på, at vi får rekorden i hus – men lad nu tiden vise det.

Vi kustoder har en alder, hvor vi ikke kan regne med, om vi stiller op til næste år, derfor har vi meget brug for nye kræfter til at føre vort museum videre – for tiden går, og vi går alle med!

Så et af vore fælles ønsker, for næste år, er, at vi, på en eller anden måde, får nye frivillige kræfter, der kan træde til overalt på museet – og også som kustoder, for her kniber det også.

Rent umiddelbart skulle man tro, at vi har kustoder nok – når man læser museets hjemmeside, men flere af vore frivillige har nået en alder, hvor man ikke behøver have ret mange undskyldninger for, at blive hjemme i længere tid. Flere af os er nødt til, at se højst et år frem ad gangen, ret meget længere holder “garantien” ikke – selv om en garanti i dette regi ikke er ret meget værd. Hårdt sagt, men sandt for os folkepensionister.

Men – jeg regner da med, at være med til næste år, så på gensyn den 1. maj 2020 😀

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *