Millioner til kunstmuseet

Bornholms Regionskommune (BRK) har lige bevilget kr. 17 millioner til Bornholms Kunstmuseum. Beløbet udbetales over to år. Så langt så godt.

http://tidende.dk/?Id=97569&fbclid=IwAR00fKXavAIEK-rYMPTHo5bJ10zXIeIGz-9PPq5I3f-KkyvbZVp_YSTM1Pc

Bornholms Tekniske Samling (BTS) får omkring kr. 17.000,-  i tilskud om året af Bornholms Regionskommune. Alle på BTS er frivillige, og vi er afhængig af enhver krone vi får ind i indtægt af vore gæster – samt de firmaer, banker og organisationer der støtter os. Alt på BTS, som er Danmarks største museum af sin art, er udført af frivillig arbejdskraft (langt de fleste er folkepensionister).

Den støtte, vi modtager af BRK, vil kommunen nu tage fra os (hvis det forslag bliver vedtaget). Støtten vil forsvinde gradvis over de næste fire år (som jeg har forstået det). Grunden til dette er, at vor kommune ikke har råd til at støtte os! Det hænger ikke sammen med, at kommunen har sat kr. 17 millioner af til kunstmuseet!

Det er bare en ommer!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *