Så fjern dog den mand

Enhver venstremand/kvinde kan bestemt ikke være tilfreds med Claus Hjort Frederiksen’s fremfærd, der direkte strider imod den demokratiske ledelse i Venstre. For mig, Erik krog, ser det nærmest ud til, at samme Claus Hjort Frederiksen (CHF), er den reelle topguru i Venstre. Alle andre i partiet (inklusive formand og næstformand), har bare at klappe hælene sammen, opføre sig som små dikkende lammehaler – når Mesteren taler og befaler.

På et kældermøde i Odense i 2014, blev Lars Løkke Rasmussen (LLR) og Kristian Jensen (KJ)  enige om at samarbejde i et såkaldt todelt formandskab. For bare nogle dage siden understregede LLR, på Venstres sommergruppemøde, at han stadig står ved det todelte formandskab, og KJ havde helt den samme mening. Intet var ændret!

Alligevel bærer CHF yderligere benzin på bålet – og forlanger KJ’s afgang – som både næstformand og gruppeformand for Venstre, et krav som CHF udsender på en opdatering på Facebook – idet han mener, at den indgåede aftale fra 2014 er ikke eksisterende – på trods af bekræftelsen om det modsatte fra LLR og KJ’s side på sommergruppemødet.

På omtalte sommergruppemøde, havde mange den opfattelse, at partiet Venstre ageren var at sammenligne med en børnehaves, i dag, efter CHF’s optræden, ligner det nærmest totalt kaos.

Men nogle af Venstres medlemmer tør tilsyneladende godt at gå imod “Mesteren” CHF, for den tidligere gruppenæstformand og skatteordfører, Louise Schack Elholm, er bestemt ikke enig med ham. Hun siger til Ritzau:

“Det må stå for hans egen regning endnu en gang. Det var ikke den konklusion, der var på vores sommergruppemøde” – og, tilføjer hun overfor Politiken –

“Jeg synes, det er illoyalt over for partiet”

Også Preben Bang Henriksen, fra Venstre, har en mening, der går imod Guruen’s, så det skal nok “ende godt” for Mesterens modstandere.

Hvis der er noget mod tilbage i Venstres ledelse, så burde de fjerne Claus Hjort Frederiksen! Så det sker nok ikke.

Et ellers andet sted sidder der en Mette Frederiksen – og hun hygger sig 😉

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *