Frikort til tog for politikere på Borgen

I dag kan vi læse på flere medier, at 131 tidligere politikere har et frikort til rejser med DSB, Arrivas og privatbanernes tog i Danmark, hvor de kan rejse på første klasse – resten af livet.

For mig lyder det som vore politikere på Christiansborg nærmest pisser på deres vælgere – og kun regner dem for “nyttige idioter”, der skaffer den folkevalgte i pose og i sæk. Ikke nok med, at en politiker i Folketinget har en hel del “ben at gnave på”, men også en masse fryns til den månedlige hyre, samt – men ikke mindst – en pensionsalder på 60 år (som de selv har valgt).

Den almindelige dødelige borger skal arbejde til han/hun segner, og kan (måske) herefter få lov til, at få et par år (hvis de er heldige) som pensionister. For mig at se, er den reelle dagsorden, at folkepensionen skal afskaffes, for der bliver ikke mange, der kan nyde deres otium efter over 50 år på arbejdsmarkedet. De er slidt op til den tid.

Politikerleden har igen fået ny næring!

Frikort
En optælling viser, at 26 nuværende medlemmer af Folketinget også vil kunne få et frikort til DSB 1’, når de engang forlader Folketinget. Denne ordning fremgår af den såkaldte Trafikkontrakt, som Transportministeriet har indgået med DSB.

Også Søren Søndergaard, fra Enhedslisten, er en af de 26 omtalte medlemmer af Folketinget, der står til at kunne erhverve sig et frikort, når han engang stopper på Christiansborg, dog overvejer han at frasige sig dette ekstra gode.

Rager til sig
Jeg får efterhånden det indtryk, at det kun drejer sig om, at rage til sig for en politiker på Borgen.

Jeg er ret sikker på, at hvis en politiker falder i havnen, vil de meget hurtigt lide druknedøden, idet de helt sikkert vil rage vandet til sig (en politikers DNA?), i stedet for at svømme.

Det er mig en gåde, at politikerne på Christiansborg, overhovedet kan tåle, at se sig selv i spejlet hver morgen.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Frikort til tog for politikere på Borgen

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-Man tror ikke sine egne øjne!!! Vi praler af, at vi ikke har korruption i dette land!!! Jo vi har noget der hedder”sympati og tilkendelsgaver, det lyder bedre, men går ud på at tilgodese sig selv og sine!!!-Politikerleden får endnu et knæk efter som skeletterne kommer frem.tidlig pensions alder-60 år!!!!! Hvad med det udokumenterede skattefradrag på 42.000 kr. årligt, som det ikke skal beskattes eller aflægges regnskab for!!Så er der også de lejligheder som “folketinget” har til de personer der bor langt fra hjemmet,altså lejligheder der er både billige og “beskyttet”til Folketingets medlemmer! Jeg har skrevet til ministeren for ,at høre om han vil afskaffe “godet”- Men som Brøndbys bormester sagde: Når første det har været inde ved aberne-så kan man ikke få det ud igen!!!

  2. Erik Krog skriver:

    Vi skal den råddenskab til livs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *