Partilederdebat på DR

I går aftes, den 3. juni, var der en afslutningspartilederdebat på DR 1. 13 partiledere var opstillet til aftenens seance inden det endelige valg den 5. juni. Nu skulle de vælgere, der endnu ikke havde taget en beslutning, kunne få den “åbenbaring” om, hvor og hvem de ville vælge.

Ikke langt henne i “debatten” stod det helt klart, at ordet ikke blev ligeligt fordelt. Mange af de gamle partier, fik en klar fordel frem for mange af de mindre partier. De vælgere, der endnu ikke havde valgt deres ståsted, blev taberne i det spil.

Der burde være en fast tid til hver enkelt partileder – alt andet er ikke fair.

Efterfølgende tillod aviserne gud-hjælpe-mig at kåre en vinder fra debatten! Hvordan kan dette overhovedet lade sig gøre, når ordet ikke blev ligeligt fordelt?

Men …… 13 partiledere, – få dog den spærregrænse sat op til 5 procent!!!!!!!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *