SF skulle bare hjem med feltet, men ……

Det ser ud til, at Socialistisk Folkeparti (SF) kommer til at betale prisen for showet med Karsten Hønge (SF) – efter EP-valget den 26. maj.

SF var helt fremme med at tilsagn fra næsten 10 procent af vælgerne, men så kom “vikaren fra helvede”, i form af Karsten Hønge, i vejen med en “slæde”. “Slæden” var, at Karsten Hønge var opstillet til omtalte EP-valg – og blev valgt. Herefter tog begivenhederne fart. Karsten Hønge videregav sit mandat til nummer tre på SF’s liste – for han ville hellere vælges til folketinget!?!

Det seneste meningsmålinger viser, at SF kun står til lidt over 5 procent af stemmerne – noget af et fald for bare en uge siden. SF skulle bare med “feltet” hjem – uden de helt store armbevægelser i den resterende valgperiode – så var den hjemme, men situationen ville det anderledes!

De bortforklaringer, som både Karsten Hønge og SF’s forkvinde, Pia Olsen Dyhr, efterfølgende er kommet med, er bestemt ikke faldet i god jord. Det er ikke bare bortforklaringer, men direkte løgn fra det der blev fremlagt før EP-valget om Karsten Hønge’s opstilling. Pia Olsen Dyhr var forbavset over det virak sagen har taget, og forsvarede Karsten Hønge med, at han hele tiden har været ærlig over sin opstilling. Intet er mere forkert! (Billedet af Pia Olsen Dyhr er fra 2014)

Igen – hvem tror på en politiker?

Nu er meningsmålinger et – og et folketingsvalg noget andet, men lad os nu se, hvad resultatet bliver på onsdag.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *