Christian Kjær og TO-sagen

Jeg må ærlig indrømme, at det glæder mig overordentlig meget, at Advokat, Christian Kjær, blev dømt i sagen mod de to trafikofficial (TO) under et cykelløb i Lyngby. Christian Kjær kørte med vilje, i langsom fart, ind i den ene TO’er, samt nægtede at følge de anvisninger, han fik af de to TO’er.

En trafikofficial (TO) har samme beføjelser som en politimand i situationen, idet han/hun er uddannet af Rigspolitiet til opgaven.

Når så Kongehuset følger op ved at fratage Christian Kjær sine royale ærestitler og sin titel som ridder af første grad af Dannebrogsordenen, fortæller det mig, at vor uddannelse som TO’er tages alvorlig – også i Kongehuset. Det kan jeg kun være meget tilfreds med.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Christian Kjær og TO-sagen

  1. Kurt Jørgensen skriver:

    Kan fortælle dig at ham som Christian Kjær kørte ind i er min gamle cykelven gennem
    28 år som jeg kørte sammen med så sent som i søndags

  2. Erik Krog skriver:

    Christian Kjær fik som han har fortjent, det er jeg slet ikke i tvivl om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *