Trolling Master Bornholm 2019

I dag, kl. 12:00, skulle starten på årets Trolling Master have gået – men, det blæste for meget her på Nordlandet, så starten er udsat til torsdag morgen kl. 07:00.

I de sidste par uger har havnen i Tejn været under opbygning til verdens største trolling fiskeri, hvor det gælder om, at fange den største laks. Præmien er på kr. 100.000,-

Lige pt. er jeg ikke helt klar over, hvor mange både, der er tilmeldt, men tallet er i hvert fald rekord for stævnet, der nu kører på 15. år. Antallet er så stort, at man har været nødt til, at tage havnen i Allinge med i arrangementet, for havnen i Tejn kan ikke rumme alle de både.

I morgen torsdag får vi besøg fra Lyngby. Hvert år kommer min gamle ven, Olaf, og hans kone, Margit, her til Bornholm for at besøge os.

Og Olaf, der selv er lystfisker, har lagt besøget her i Tejn under trolling fiskeriet – så vi skal helt sikker en tur ned til havnen for at indånde atmosfæren blandt fiskerne.

I den anledning tager jeg selvfølgelig et kamera med på turen, så de næste indlæg kommer nok til at dreje sig lidt om stemningen på Tejn Havn.

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *