Veganere – lav ikke kopikød

Jeg så en udsendelse forleden, hvor opgaven var at lave en burger “med kopikød” – altså “kød” bearbejdet af planter. Det så forfærdeligt ud, og lignede noget, der bestemt ikke havde noget som helst at gøre med kød – hvilket det så heller ikke havde!

Hvis man skal lave mad til vegetarer eller veganere, så lad være med at lave kopiføde af det vi “almindelige mennesker” normalt spiser. Hvis I helst vil have jeres kost til at ligne kost af kød, så brug kød! Længere er den ikke.

Jeg kommer til at tænke på udtrykket “kør bil, når du kører bil” – det samme gælder her. Hvis I vil spise som en vegetar/veganer, så lad være med et efterligne med en dårlig kopi af en “normal kost”! Det forvirrer bare begrebet, for noget fortæller os andre, at I inderst inde helst vil spise kød – og det vil I jo slet ikke – eller hvad?

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *