I samfundets interesse?

I dag er der en artikel i B.T. om en mand fra Colorado i USA, der fortæller, hvordan han dræbte sin kone og børn! Hvordan kan en sådan artikel bringes i et såkaldt nyhedsmedie, hvor man påberåber sig, at bringe nyheder i samfundets interesse?

Det her er lige en sag for Presselogen, for når et “nyhedsmedie”, som B.T., kommer så langt ud, at de bringer artikler, der nok mere hører hjemme i den kulørte del af ugebladene, så er den helt gal. Men B.T. viger åbenbart ikke tilbage for at vende vrangen ud på sig selv.

Slogan
Der er et slogan, der hedder, “Kør bil når du kører bil” – på samme måde burde der være et slogan for nyhedsmedier som “Bring nyheder, når der ER nyheder – i samfundets interesse”.

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *