Netto og deres tilbudsvarer

I denne hele uge har Netto tilbud på BKI-kaffe – hele tre varianter. 400 gram for 19 kroner – og det skulle vi selvfølgelig benytte os af – vi er jo pensionister!

Så da jeg mødte op i Netto i Allinge, på første dagen af tilbudsugen – om formiddagen – var min forbavselse stor, over, at BKI-Guld allerede var udsolgt. Kun BKI-Ekstra stod der et par paller af.

På min forespørgsel om, hvor de gemte BKI-Guld kaffen, fik jeg den melding, at den allerede var udsolgt – idet de kun havde haft én kasse af det ønskede mærke, hvilket vil sige – bare 16 poser kaffe!?!

Bedrag?
Nu kunne det jo være, at det kun var Netto i Allinge, der var blevet spist af med en enkelt kasse med 16 poser BKI-guld kaffe, så jeg prøvede også de to andre butikker i Rønne – men med samme skuffende resultat. Når man så samtidig ser på de reklamer, der kører på TV fra Netto, om det omtalte “tilbud”, er resultatet så skuffende, at det tangerer til at bedrage kunderne – groft!

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *