Peter Nielsen – respekt

Jeg så i går udsendelsen om bl.a. Peter Nielsen, der er stammer i meget svær grad. Han kunne faktisk ikke få et ord frem, uden det kostede ham så meget besvær, at seerne helt sikkert havde ondt af ham.

Naturligvis skulle jeg se udsendelsen, for, om nogen, kunne jeg forstå hele det følelsesregister den gode Peter måtte igennem. Alt hvad han havde gennemlevet i sit liv af besværligheder, kunne jeg genkende.

Derfor – har jeg den dybeste respekt for Peter Nielsen, om det han gennemgik for åben skærm – og navnlig seancen i Aarhus, hvor han stod op på mælkekassen foran et større publikum.

Fandeme godt klaret Peter, du er sgu en ener. Respekt.

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *