Thyra Frank – en ministerfejl

Henrik Qvortrup, fra Ekstra Bladet, er “gået i kødet” på ældreminister, Thyra Frank (LA)”, hvor han kalder hende for eksponent, for det som politikerlede er skabt af. Ikke mindre!

Udtalelsen kommer efter statsministeren, Lars Løkke Rasmussen (V), fremlagde sin Sundhedsreform for et par dage siden.

Her glimrede ældreministeren ved sit fravær under præsentationen af regeringens udspil til en sundhedsreform, hvor Thyra Frank kunne have repræsenteret de ældre. Henrik Qvortrup siger om fraværet: “Hvis en ældreminister ikke skulle være med til det pressemøde, hvem skulle så?”

Jeg er helt enig i Ekstra Bladets udlægning om udnævnelsen af Thyra Frank som ældreminister – at det har været en stor joke. Jeg husker tilbage, for to år siden, hvor udnævnelsen blev udlagt som er stort scoop. Det har vist sig, at være det stik modsatte.

Nu er jeg så også af den mening, at det ikke alene er Thyra Franks fejl, for to partiformænd, hvoraf den ene også er statsminister, har den afgørende fejl for den omtalte udnævnelse.

Lars Løkke Rasmussen og Anders Samuelsen (LA) er de direkte ansvarlige, så skytset skal rettes mod disse to personer – Thyra Frank er slet ikke egnet som minister, hvilket hun aldrig burde have været overtalt til at blive.

Thyra Frank kan sikkert klare at styre et plejehjem, men der kræves helt andre talenter til en ministerpost!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Thyra Frank – en ministerfejl

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja. Hun er faldet fuldstændigt igennem-men det er Lars løkke og Samuelsen der er de ansvarlige-men der sker ikke noget…..

  2. Erik Krog skriver:

    Ikke lige med det samme – men det bliver ikke glemt (der er jo snart valg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *