Hjemmetræning

I de sidste par år har jeg været medlem af en fitnessklub i Klemensker, men allerede i 2017 begyndte jeg at træne alene i klubben – når jeg havde tid.

Sidste år trænede jeg ikke en eneste time i klubben, selv om jeg havde betalt for medlemskabet for hele året. At dette var spildte penge, behøver vi ikke tage en diskussion om.

Men – trænede jeg da så slet ikke? Joh – men ikke så meget som jeg havde tænkt mig. Dette skyldes flere ting. Dels havde jeg haft fire “besøg” på sygehusene, og dels havde jeg flere problemer med min diabetes. Der var ligeledes forskellige “udfordringer” på familiesiden, så alt i alt var træningen bestemt ikke optimalt for 2018.

I efteråret skulle vi så have byttet vore nøgler til et nyt låsesystem i fitnessklubben, så ved den lejlighed bestemte jeg mig for en udmeldelse – herefter henlagde jeg træningen til hjemmetræning og landevejen.

Raceren er nu monteret på en “Hometrainer” på mit værksted, og MTB’eren kommer på landevejen ved tålelig vejrforhold (jeg er jo ikke helt ung længere, og jeg skal tage hensyn til min diabetes). Da jeg også har håndvægte i huset, er disse jern nu kommet på arbejde. Så alt i alt er der nu gang i hjemmetræningen på Krogen i Tejn.

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *