Så fik regeringen finansloven i hus

I dag, den sidste dag i november, kunne vi se på TV 2 NEWS, at flere glade folketingsmedlemmer, ministre, med finansministeren i front, marchere ud af døren fra finansministeriet – hvorefter finansministeren kunne fortælle den undrende presse, at årets finansloven var kommet i hus.

Jo jo, det kører bare for finansminister, Kristian Jensen (V). Det var noget andet sidste år, hvor han måtte ty til hjælp fra Venstres formand, statsminister Lars løkke Rasmussen, da der mildest talt var gået en del grus i maskineriet. Liberal Alliance (LA) havde klatret så højt op i juletræet, med sine ultimative krav, at de slet ikke kunne komme ned igen, derfor måtte  finansministeren have hjælp. Helt ærligt, det var en meget pinlig omgang.

Nu gik det noget bedre denne gang – for Dansk Folkeparti fik bare sine krav opfyldt, og LA havde lært sin lektie og krøb nu langs panelerne, hvor der ikke var skyggen af træer, de kunne kravle op i.

Pensionistfest
Jeg skal slet ikke komme ind på alle de mange “gode ting”, der blev lagt frem på den åbne skærm – dog vil jeg lige berøre den store fest (som det blev sagt på TV), som vi pensionister nu kan opleve. Jeg har endnu  ikke set resultatet af dette regnestykke for denne fest, og et eller andet sted tror jeg, at jeg bliver skuffet – endnu engang.

Hvis vi pensionister skal have “en ekstra skilling”, så skal den vel også betales, så regnestykket går op. Derfor vil jeg hellere vente og se, hvordan denne finanslov ser ud i den virkelige verden – før jeg udtaler mig om det “DF brænder for” – os pensionister.

Om jeg da ikke tror på vore politikere? Næh, hvis der er noget jeg ikke tror på, så er det politikere!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *