Vor forsvarsminister lyver vist lidt

I dag kunne jeg se og høre Claus Hjort Frederiksen (V) fortælle, overfor Søren Lippert på TV2, at russiske krigsflyvere øver angreb på danske flådefartøjer i Østersøen, og at vi ser en stigende “øvelser” af den slags, fra Ruslands side, hvor det er Putin, der er begyndt at “spille truende på klaverturet” overfor nabolandene – fortæller vor forsvarsminister.

Tidligere på året, læste jeg også den udtalelse fra forsvarsministeren – men den 26. september kunne jeg så læse, at samme Claus Hjort Frederiksen, måtte trække den udtalelse tilbage, da der ikke var noget om det.

Men – igen i dag, kom den samme sang fra forsvarsministerens på TV2, hvilket får mig til at påstå, at vi har en forsvarsminister, der jonglerer en hel del med sandheden.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *