Syv år på bloggen

I dag er det syv år siden jeg startede min blog. Jeg startede først på et andet domæne, hvor adressen gik på pensionistpaabornholm.blogspot.com men her forlangte webstedet, at der blev indført cookies, hvilket jeg var meget imod. Derfor flyttede jeg bloggen til mit eget domæne krogenborg.dk og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Flytningen af mine indlæg, fra den tidligere platform, har bevirket, at billeder og tekst ikke helt passer sammen med mit nuværende format, så derfor ser disse indlæg, med billeder, noget anderledes ud end dem jeg skriver i dag.

Alt i alt har jeg, indtil i dag, skrevet 1875 indlæg om alt muligt, og nogen må jo læse det, for jeg har haft over 1½ million besøg i bloggens tid. Jeg har ikke tal på, hvor mange billeder jeg har sat ind, men det er ret mange. Jeg er specielt glad for det materiale, jeg modtager fra naturfotografen, Joel Andersen. Det samarbejde har nu kørt i en del år, hvor jeg modtager billeder hver måned fra Kregme i Nordsjælland.

Jeg forsøger at følge lidt med her på Bornholm, og hvis jeg falder over noget, som kan have bornholmernes interesse, så skriver jeg om det – og helst med lidt billedemateriale. Ligeledes skriver jeg om “Bornholms Tekniske Samling”, hvor jeg er frivillig kustode i sommerhalvåret.

Mine mange træningsture på cyklen giver mig ligeledes mulighed for at tage billeder, samt skrive lidt om det jeg oplever i den smukke bornholmske natur – så det vil jeg slet ikke slippe.

Jeg får også billeder fra Australien, hvor jeg engang har boet, disse bliver helt naturligt lagt ud på bloggen med en relevant tekst.

Jeg ved ikke hvor længe jeg bliver ved med at have bloggen, dog har jeg ingen planer om at nedlægge den i 2019.

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *