Finanstilsynet og hvidvaskskandalen

Har Finanstilsynet et forklaringsproblem? Det er der i hvert fald en del der mener, i sagen om hvidvaskskandalen i Danske Bank – og en af dem er John Grønbæk Jakobsen fra Odder i det østjyske!

For nogle dage siden fandt John denne artikel i Jyllands Postens Erhvervs Sektion, og det han faldt over, var, at JP ikke mere skriver om, hvordan Direktøren for Finans Danmark tilsyneladende slipper for nærmere undersøgelse af ansvar?

Det kan jeg da kun give John ret i, ligeledes vil jeg lige nævne, at Danske Banks tidligere topdirektør, nordmanden Thomas Borgen, tilsyneladende heller ikke pt er i søgelyset for ansvaret i den store hvidvaskskandale. Derimod er manden sluppet af sted med et større millionbeløb i form af et gyldent håndtryk – som tak for “god indsats” i ansættelsesperioden. Herefter kan den undrende læser så se i dagspressen, at Thomas Borgen er ved at etablere en mindre by i de norske fjelde for familien!?!

Hvis nogen begynder at få en fornemmelse af, at Danmark har mistet en del af sin status som retsstat, så kan jeg sagtens følge dem.

©: Erik Krog

Da det ikke er alle som læser kommentarfeltet, gengiver jeg her i indlægget John’s kommentar til de skrevne:

Ja – man må undre sig? Britta fra Socialstyrelsen snød for mere end 100 millioner – men den i “jakkesættene” stjal for milliarder – dem er der forbavsende stille omkring? Whislebloweren der fik en “håndfæstning” med en tavshedsklausul til 150.000 kr. af Danske Bank, må være den”rygende pistol” i opklaringen af, hvem der er ansvarlig! Danske Banks bestyrelsesformand, hentede den”dygtige mand” fra Estland, der var i stand til at tjene store penge til banken hjem til hovedsædet – det var Borgen!!!
Det bliver spændende, hvornår der begynder at ske noget – for det kan da ikke forties mere!!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Finanstilsynet og hvidvaskskandalen

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-man må undre sig? Britta fra Socialstyrelse snød for mere end 100 millioner-men den i “jakkesættene”stjal for milliarder-dem er der forbavsende stille omkring? Whislebloweren der fil en “håndfæstning”med en tavshedsklausul,til 150.000 kr. af Danske Bank,må være den”rygende pistol”i opklaringen,af hvem der er ansvarlig! Danske Banks bestyrelsesformand,hentede den”dygtige mand”fra Estland,der var istand til at tjene store penge til banken,hjem til hovedsædet-det var Borgen!!!
    Det bliver spændende hvornår der begynder at ske noget-for det kan da ikke forties mere!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *