Den store bagedyst

Ro på nu, godt nok har jeg lavet mad siden jeg var 12 år, men det der med at bage er ikke lige mig. Dog ser jeg “Den store bagedyst” på TV, for jeg er meget imponeret over deltagernes kunnen på det område – og ikke mindst, at stå for det tidpres, de hele tiden er ude for.

Jeg må dog indrømme, at jeg har prøvet at bage – een gang, så var den seance overstået – en gang for alle.

Vi skal helt tilbage til 1968 på Færøerne. Min gamle ven, fra den store rejse på verdenshavene til Australien, havde købt er helt nyt komfur, så det skulle selvfølgelig afprøves med at bage et franskbrød. Det slap jeg ikke godt fra. Resultatet blev et stenhårdt et af slagsen, et resultat, der helt sikkert kunne anvendes som råmateriale til at bygge huse med. Ikke mindre!

Derfor har deltagere i kagedysten min største respekt, for ikke alene skal smagen være helt i top, men de mennesker er jo nærmest tryllekunstnere på deres felt.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *