Find dog en anden præsident

Det er efterhånden det mest utrolige, hvad den amerikanske statsborger skal finde sig i fra deres præsident – på den anden side, så har de selv valgt ham, selv om Hillary Clinton fik 5 millioner flere stemmer!?! Så set fra den synsvinkel, så ligger de, som de har redt.

Meeeen – set fra min stol, ser det ikke ud til, at amerikanerne har været ret heldig med det valg, for den “folkevalgte” har siden bevæget sig rundt i manegen som en elefant i et glashus!

Californien brænder
Igennem flere år har vi kunne læse og se på TV-nyheder, hvordan de ødelæggende skovbrande har hærget i Californien. Og her i november er det ingen undtagelse. Mindst 23 mennesker har mistet livet i to store skovbrande, der endnu ikke er under kontrol, hvor mindst 6.400 boliger er blevet ildens bytte, og over 50.000 mennesker er på flugt fra ildens hærgen.

Trump
Præsident Trump har offentligt kaldt skovbrandene for selvforskyldt og truet med at fjerne den økonomiske hjælp til Californien. Trump har erklæret undtagelsestilstand i den ramte stat, der nu kan regne med en økonomisk hjælp fra den amerikanske statskasse.

Dog har præsidenten et “aber dabei” med i hjælpen, for præsidenten mener, at de mange skovbrande er selvforskyldt og udtaler bl.a.: “Der er ingen forklaring på de her omfattende, dødelige og bekostelige skovbrande i Californien, udover at skovstyrelsen er for dårlig. Milliarder af dollars bliver hvert år givet, og så mange liv går tabt, alt sammen på grund af voldsom dårlig ledelse af skovene. Find en løsning, ellers kommer der ikke flere penge fra regeringen!”

Det kan man da kalde at sparke til en stat, der ligger ned – og ikke mindst, en nedgørelse af indsatsen fra skovstyrelsen og redningsmandskabets side!

Udeskift dog den mand
Jeg fatter ikke, at man har stemt på en mand som Donald J. Trump til præsident. Manden er jo komplet uegnet på den post. Der må være en måde, man kan udskifte ham på, for han er en total katastrofe som præsident – efter min mening!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *