Tyskland indrømmer

I dagens udgave af Flensborg Avis kan man læse, at den tyske regering indrømmer, at Danmark blev informeret for sent om skattesvindel med udbytteskat. Den sag kom til at koste det danske skattevæsen den nette sum af 12,7 milliarder kroner!

Flensborg Avis skriver:

Finanspolitikere erkender, at Danmark blev informeret for sent om milliardsvindel med udbytteskat.
Den tyske regering har i Finansudvalget i Berlin indrømmet, at man informerede Danmark om svindel med udbytteskat for sent. Dermed er de danske skatteydere blevet snydt for store millionbeløb, selv om de tyske myndigheder vidste, at svindelen fandt sted.

 

Den tyske finansminister, Olaf Scholz fra SPD, udtaler i den forbindelse, at udvekslingen af informationer normalt fungerer godt mellem EU’s medlemslande, men at det selvfølgelig kan gøres endnu bedre.

 

Er Tyskland ansvarlig?
Som jeg opfatter den tyske mangel på information i denne sag, vil jeg gå så langt at påstå, at Tyskland er direkte skyld i, at den danske stat blev drænet for 12,7 milliarder kroner – idet Tyskland vidste, at Danmark stod for tur i dette svindelforetagende – udført af udenlandske kriminelle.

Det næste jeg så skulle skrive, er – at Tyskland burde dække dette tab, for at leve op til deres ansvar overfor Danmark – for det er lige netop det, jeg mener, de burde gøre.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *