Blæst over Bornholm

I den sidste uges tid har vi haft en hel del blæst over Bornholm, hvor vi har været ramt af færgeaflysninger, der ikke har kunnet sejle på grund af vindstød, der nærmede sig noget, der lignede orkanstyrke.

I den slags vejr, begynder der at vise sig billeder inde på min nethinde – af bølger, som med stor kraft ruller ind mod klipperne, der er lagt som værn for havnemolerne.

I Allinge har vi ligeledes dette store klippeværn lige udenfor den store P-plads ved Netto. Her på pladsen kan vi tydelig se, hvilken kraft havet har i noget, der bare ligner stormvejr.

Klipperne bliver, i mange tilfælde, knust af havets kraft, og resultatet  ses på P-pladsen i form af mindre og større klippestykker, der ligger spredt over det meste af pladsen. Sådan er det hver gang Østersøen viser tænder, så derfor skal man ikke parkere på arealet lige ud til havet. Bare et godt råd.

I hele den forgangne weekend, havde jeg planer om, at skulle en tur til Hammershus, Hammerhavn og Allinge/sandvig, men det meget regnfulde vejr satte en kraftig stopper for den plan. Først her i dag blev der opholdsvejr, og da jeg lige var en tur i Allinge, i en anden anledning, snuppede jeg et par billeder, inden jeg kørte hjem igen.

Naturligvis håber jeg på, at jeg får en anden lejlighed, til, at tage nogle flotte billeder af havets voldsomme styrke, men så skal det ikke regne ret meget, for der sætter jeg grænsen, når jeg har mine kamera med mig.

Klik på billederne, og du får dem at se i en helt anden størrelse!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *