Kompetente politikere ønskes

Endnu en mail lå i min postkasse i morges. Det lader til, at den danske borger ønsker politikere, der selv kan tage et ansvar.

Også denne gang er der vedhæftet et indlæg fra en avis – her fra Horsens Folkeblad af den 19. oktober, skrevet af avisens ansvarshavende redaktør, Peter Orry.

Igen anbefaler jeg mine læsere at læse hele artiklen i Horsens Folkeblad.

I mailen står der:

Dette viser at alle vores politikere har tabt sutten, der er ingen der selv kan/vil tage et ansvar.

Hvornår får vi nogle erfarne og dygtige folk på tinge ?

Radio 24syv har været så “heldige” at snuble over et overslag fra justitsministeriet, et overslag på 308 millioner kroner, som det vil koste skatteborgerne for at undersøge SKAT’s problemer siden 2002. Som der står i artiklen, så er der skandaler nok at dykke ned i, hvor vi bare kan tage den store svindelsag med udbetalt udbytteskat til over 12 milliarder kroner, inddrivelsessystemet EFI’s fallit og meget andet.

Vi ser hele tiden, at politikere bliver hevet ind til en gang grilling i i “samrådsværelset”, hvor det kun drejer sig om at grille de politiske modstandere – og intet andet. I omtalte artikel står der også, at denne disciplin bør politikerne selv tage sig af, og ikke sende denne regning videre til befolkningen, “dette har kun ét formål, at kaste et skidt lys på modstanderen – og stråleglans på sig selv!”

Drop nu kommissionerne. Er der mistanke om, at en minister har begået noget kriminelt, må politiet efterforske. Har de bare dummet sig eller været inkompetente, er det en politisk opgave at få det frem i lyset.

Og lad os så få politikere, der ser mere frem end tilbage, afslutter Peter Orry.

Lidt fra min side
Jeg kan sagtens se en hel del i det Peter Orry skriver, bl.a. med undersøgelsen af SKAT og samrådsproblematikken, for den er ved at hænge os langt ud af halsen. Vi skal også have politikere, der kan se frem, men helt undlade at se bagud kan vi ikke. Det er fortidens fejl vi skal lære af – og det er her det kniber!

Så jo – kompetente politikere er bestemt på ønskelisten.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *