I morgen lukker BTS for 2018-sæsonen

Hvert år åbner Bornholms Tekniske Samling (BTS) den første maj og har åbent til og med uge 42, hvor der er efterårsferie – og efterårsferien slutter jo i morgen.

Vi ved alle, at sommeren 2018 slog alle rekorder, når vi taler om solskinstimer, men lige netop solskinstimer er ikke det bedste, når vi taler om besøgende i museer, for her trækker vejret udenfor meget mere – desværre for os.

Sidste år havde vi en del regn, så det år satte vi rekord i antal besøgende gæster på Østre Borregård, så det er nok ikke det rigtige år, vi skal sammenligne os med i år. Så set i forhold til året 2016, er det ikke så galt alligevel. Det kan jo ikke gå lige godt hvert år.

Nu er vi gået ind i efteråret, og om ikke så lang tid vil vinteren indfinde sig, men det betyder ikke, at vi går i hi på Teknisk Samling, nærmest tværtimod.

Hele vinterhalvåret bliver der lavet om med nye gamle ting/udstillinger, og da vi ikke har varme i hallerne, er de frivillige godt pakket ind i den tid.

Men – hvis du lige vil have et sidste besøg på Bornholms Tekniske Samling inden vinteren, så kan du lige nå det søndag den 21. oktober, hvor vi har åbent fra kl. 10:00 til 17:00

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *