Svindelsagen i Socialstyrelsen

Jeg undrer mig over, at man i Socialstyrelsen har bortvist den dengang mistænkte, Anna Britta Troelsgaard Nielsen, der nu, ifølge Ekstra Bladet, er sigtet og efterlyst for underslæb for mindst 111 millioner kroner fra Socialstyrelsen. Hvorfor tilkaldte man ikke politiet for at anholde hende?

I dag kan man så læse i vore medier, at Anna Britta Troelsgaard Nielsen og hendes søn har investeret millioner af kroner i safari-ejendomme og jordbesiddelser i Sydafrika. Så mon ikke konen er taget direkte til lufthavnen efter bortvisningen – med direkte kurs mod Sydafrika?

Det er sgu for dumt!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Svindelsagen i Socialstyrelsen

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Igen er det et ledelses problem,der MÅ være foresatte for omtalte dame,der er i farezonen,for ledelsesansvar og i sidste ende depardement chefen,men han har vist ikke udtalt sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *