Står Tejn Havn foran en renovering?

Tilsyneladende er der andre end jeg, der syntes, at Tejn Havn godt kunne trænge til en “kærlig hånd”, for i Bornholms Tidende, den 7. august, kunne jeg læse, at Bryggeren på havnen har store tanker i den retning.

Penyllan
Micro bryggeriet, Penyllan, der har til huse på Tejn Havn, bebuder i Bornholms Tidende, at de agter at ændre facaden ud mod havnen (da den nuværende bestemt ikke er noget at skrive hjem om).

Bryggeriet, ved Christian Skovdal Andersen, fortæller, at de næste år vil “fyre op i Tejn”, da de har fået LAG-midler til at have mere servering og udvide butikken (LAG-midler er midler, som Erhvervsstyrelsen kan give tilskud til projekter med det formål, at fremme vækst og etablering af nye arbejdspladser i udpegede landdistrikter og at styrke rammevilkårene i udpegede landdistrikter, særligt med henblik på at fremme bosætning).

BRK og Tejn Havn
Som skrevet, så har jeg selv skrevet et par indlæg om, at Tejn Havn trænger til en kærlig hånd. Vi har – 4 dage om året – hvor vi kan bryste os af Trolling Master Bornholm, de resterende 361 dage sker her ikke et klap!

Havnen trænger til en omgang på lige fod med f.eks. Hasle Havn (som jeg engang skrev). Dette fik en politiker til at skrive til mig, at han gerne tog mig med på en havnetur i Tejn, for at informere mig “om alt det Bornholms Regionskommune (BRK)” havde ladet udføre i havnen.

Et halv år senere tog vi en rundtur i havnen, men det eneste der ikke blev talt om, “var alt det som BRK havde udført”, men vi tog en del billeder at betænkelige tilstande bl.a. med hensyn til opbevaring og ansvarsområder når det gjaldt olie- og kemikalietromler i havneområdet.

Det fik vi næsten et helt år til at gå med, idet Miljøstyrelsen og Teknik og Miljø i BRK, ikke helt kunne enes om dette spørgsmål og svar. Så kom ikke her og påstå, at der ikke sker noget på Bornholm 😉

Nå – tilbage til en forskønnelse af havnen, for det trænger vi til, så jeg ser frem til de tiltag, der nu må komme i den henseende, og I kan være helt sikre på, at jeg vil følge op på denne aktivitet – og især en mangel på samme.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *