Billeder fra en fødseldag Down Under

Min gamle ven fra rejsen til Australien og Færøerne, Erik Rudolf, sender mig af og til nogle billeder fra Australien, hvor han i dag er statsborger – og har hele sin familie.

Eriks egen barndoms historie er slet ikke noget, der kommer i nærheden af det perfekte, nærmest tværtimod, da han er opvokset på et børnehjem i Ringsted. Så det med, at han har sin familie omkring sig, betyder en hel del for ham.

Først da Erik blev etableret med kone og børn i Australien, blev han opmærksom på det, der var tilbage af hans familie i Danmark, for der måtte jo være noget?

Hans forældre havde på hver deres måde fravalgt Erik og hans to brødre, men alligevel havde han dem i tankerne, da han begyndte at interessere sig for slægtsforskning, desværre for sent, da de begge var døde, da han indledte sin eftersøgning.

Familien i Danmark
Ikke desto mindre fandt han en faster på Amager, samt fætre og en kusine samme sted, også en fætter på Bornholm dukkede op – en tidligere kriminalassistent. Fasteren og fætteren på Bornholm var allerede godt oppe i årene, men Erik fik en god tid sammen med dem, inden de døde.

Hans øvrige familie skriver han stadig med – men hans egen familie i Australien er den vigtigste – er min opfattelse. Og det kan jeg godt forstå, da jeg kender min gamle ven så godt, at jeg betragter ham som min familie.

En af Eriks hobbyer er fotografering, og selv om han tager tonsvis af ligegyldige billeder, sender han af og til nogle “talende billeder” billeder til mig – og det er dem jeg sender videre til mine mange læsere.

For tiden er Erik på ferie ved sønnen Paul, der bor i Queensland, i det nord østlige Australien – og det er her billederne er fra.

Paul er her fanget sammen med sin kone Yen Yen, og med hensyn til flyvemaskinen, så er den taget ved Gold Coast Airport – hvor Erik skriver “Love playing with the camera” – og det gør han ret tit.

De øvrige billeder er tager i anledning af Pauls 42 års fødselsdag, hvor de alle er i dyrehaven Currumbin Wildlife Sanctury. Måneformørkelsen er fanget ved Snapper Rock.

Eriks øvrige store familie, bor alle i og omkring Hobart på Tasmanien – øen, hvor vor kronprinsesse Mary kommer fra.

Foto: Erik Rudolf. ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *