Brexit, EU og Danmark

Efterhånden som de barske realiteter begynder at gå op for os og Storbritannien (UK) – når UK forlader EU – (det der går under betegnelsen “Brexit), så kan jeg godt stille mig det spørgsmål, vedrørende de afstemninger Danmark og de øvrige EU-lande har deltaget i, om de afstemninger stadig kan være gældende?

For, et eller andet sted, har vi stemt, under forudsætning af, at medlemslandene var intakte i EU efter et valg (vi er jo fælles om udgifter/indtægter og konsekvenser m.v. i de afstemninger vi alle har deltaget i – også for UK) – jeg har i hvert fald ikke hørt om andet!

Var det så ikke en idé om en ny afstemning – om vi stadig vil være medlem af EU – efter vi får kendskab til “skaderne/konsekvenserne” efter Brexit?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *