En god tirsdag på BTS

Det kan vist ikke komme bag på nogen – mere – at jeg er kustode på Bornholms Tekniske Samling (BTS) hver tirsdag.

I går havde vi 177 besøgende, hvilket vi kalder for en rigtig god dag på samlingen. Men det var også noget af en perfekt “museums dag” i går.

Museums vejr
For at være en god dag på “samlingen”, skal vejret være lidt regnfuldt – og selvfølgelig helst overskyet – for så kan vore gæster finde indendørs. Lige så snart vejret er høj sol og blå himmel, så søger turisterne til stranden eller til Hammershus. På samme måde har vi heller ingen gavn af Folkemødet, for når der er folkemøde, så er det slet ikke et museum, der er interessant.

Så den opmærksomme læser kan nu regne ud, at denne sommer på BTS har været noget af en sløj omgang for vor entreindtægt på Østre Borregård – men i går – og ugen før, har vi kunnet mærke en god fremgang i besøgstallet.

En skuespiller
Vi havde forresten besøg i går af skuespilleren Peter Larsen, der var meget begejstret for det der blev udført af vore frivillige på BTS.

Da jeg fortalte ham om vor “store kommunale tilskud” – og at man nu tager det fra os, blev han ikke bare forbavset, men også vred over denne beslutning. Han mente, at vi burde invitere Kulturminister, Mette Bock (LA), på besøg på BTS, for at vise ministeren Bornholms Tekniske Samling, for tilsyneladende er de kommunale på Bornholm slet ikke klar over, hvad der er skabt på Østre Borregård af de frivillige?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til En god tirsdag på BTS

  1. Per Sørensen skriver:

    Kultur afskaffelesminister er mere passende for LA ministeren.
    De tror på den evige privatisering.
    Peter Larsen, er kultur bærer og han har hjertet på rette sted.

  2. Erik Krog skriver:

    Jeg havde aldrig mødt Peter Larsen før. Han var meget interesseret i vor samling, og var vred over kommunens holdning. Peter kom med flere ideer til indtjening – og du har helt ret Per, Peter Larsen har hjertet på rette sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *