“Lidt” træt af Bjarne Riis

Når den tidligere vinder af Tour de France, Bjarne Riis, toner frem på TV-skærmen, for at give sit besyv med, om den erfaring han nu engang har, kan man af og til godt få et lidt søvnig blik i øjnene – for engang imellem udtaler manden sig om noget, han ikke kan vide noget som helst om!

Astana
Bjarne kom med en kommentar om Jakob Fuglsang (Team Astana), efter “fuglens” antrit små 30 km før mål på et brostenstykke: “De kræfter manglede Jakob i slutfasen” var Bjarnes bagklogsviden.

Hvis man ikke forsøger noget som helst, vinder man heller ikke noget. Fuglsang forsøgte her!

Det næste var et los i røven til Fuglsangs mandskab fra Bjarne Riis’ side. “Jacob har jo slet ingen hjælpe ryttere”, konstaterede Bjarne Riis – uden at vide, at Michael Valgren var styrtet, og kom på cyklen stærkt forrevet. Magnus Cort gik sukkerkold på grund af mangel på energidrik, da ledelsen kun havde fået en trediedel med, af det der er nødvendigt under en etape. Det fik naturligvis konsekvenser.

Men også her kunne Bjarne Riis kommentere sin store viden om holdets formåen.

Få dog den mand væk fra skærmen!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *