Hammershus i modlys

Af og til kunne jeg godt bruge nogle flere aftentimer på Hammershus – og især i denne sommer, hvor vi har så mange solskinstimer – for disse aftener er bare guld værd, når solen går ned i Østersøen mod vest. Desværre har jeg endnu ikke haft denne tid til anvendelse, men jeg håber stadig 😉

Hammershus
Vi, min kone, Birthe, og vort barnebarn, Otto, som stadig kun taler norsk til os, tog en tur op til den gamle ruin på Hammerknuden, idet Otto endnu ikke havde set Hammershus fra det nye Besøgscenter.

Selvfølgelig var det ikke nok for Otte at se borgruinen fra Besøgscentret, så jeg måtte tage turen op gennem ruinen, – også selv om jeg havde været en mindre tur på landevejen på cyklen (jeg døjer en del med ryggen for tiden, så turen var med smertestillende midler). Derved fik jeg supplerer min motion med en ekstra gåtur, mens Birthe ventede på besøgscentret.

Naturligvis havde jeg mit uundværlige kamera med, så det blev til lidt billeder i dagens anledning. Vi oplevede et sportsfly kredse omkring borgen et par gange, inden det forsvandt ud over Hammerhavn.

Da vi gik fra Besøgscentret, så vi et overfyldt affaldsstativ. Stativet vidnede om, at der var godt salg i kiosken i Besøgscentret, men det var bestemt ikke noget, der pyntede i naturen. Det må kunne gøres bedre!

Idet vi gik tilbage til Birthe, kunne jeg se solen  på vej ned. Dog var der endnu en tid, inden solen ville forsvinde ned i havet, så den seance fik jeg ikke i søgeren – det er netop det, der må vente til en anden gang.

Løvehovederne
Jeg lovede Otte, at vi tager turen igen på søndag (hvis ryggen holder), men denne gang tager vi turen ned gennem dalen og over til løve- og kamelhovederne, for den tur har han heller ikke været på.


©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *