Hvorfor?

En voldtægt er en meget alvorlig sag, en sag hvor ofret aldrig kommer sig over forbrydelsen. Tit undrer det mig, at straffen er så forholdsvis lav, for den står slet ikke mål til forbrydelsens art, hvor ofret igen bliver offer på grund af systemet.

Herefter falder mit blik på, hvem der er er voldtægtsmænd i disse modbydelige sager. Og her er det, at jeg konstaterer, at indvandrere og deres efterkommere, der tegner sig for 12,9 procent af Danmarks samlede befolkning, har hele 50 procent af voldtægtssagerne på samvittigheden, så er det, at kæden hopper helt af for mig.

Og når jeg så efterfølgende læser om de domme, hvor “nydanskere” får en betinget udvisnings dom, så forstår jeg slet ikke en skid.

Til trods for – at anklagemyndigheden og Udlændingestyrelsen, i flere sager vurderer, at de dømte udlændinge kan udvises, ender langt de i flere sager med en betinget udvisnings dom – og dermed får de dømte lov til at blive i Danmark. Dette kan ikke være rigtigt!!!!!

Vi er alt for blødsødne i Danmark. Udlændinge, som har disse sager på samvittigheden, bør udvises, lige så snart deres fængselsstraf er overstået.

Det er min mening.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *