29 dage i varetægtsfængsel

Bølgerne er gået højt på Folkemødet, selv om der er fralandsvind for tiden. Den konservative justitsminister, Søren Pape Poulsen (K), har det bestemt ikke godt, når han bliver spurgt om sin kærestes sag, hvor en slovakisk advokat er anklaget for, at have slået kæresten, Josue Vasquez, under en lidt våd bytur.

Den slovakiske advokat har nu siddet 29 dage i varetægtsfængslet, og en forventet straf kommer vel næppe ud over den længde?

Jeg har også læst, at der er en overvågnings video fra episoden, der bestemt ikke skulle være til Josue Vasquez fordel.

Søren Pape Poulsen har udtalt, at han ikke kan blande sig i rets forløbet, da dette ville være meget uheldigt – men, siger samme Søren Pape Poulsen, glem ikke, hvem der er ofret i denne sag. Nu er det jeg mener, at Søren Pape Poulsen blander sig i sagen!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *