– en tør sommer

Indtil nu har vi haft en mega tør forsommer. Der er, så at sige, ikke faldet regn (andet end man kan kalde for dug) på Bornholm, siden den 5. maj – og indtil nu. I hvert fald ikke i Tejn!

På Krogen
Vore feriegæster rejste hjem i går, og det er blevet til en hel del timer på have sofaen – på den brolagte terrasse, men også træterrassen har været i brug til spisning, så det er helt rart med så mange udendørs spisekroge – hos familien Krog på Krogen 😉

Det er da også blevet til lidt ture rundt på Bornholm i det flotte sommervejr. Ud over vor årlige tur på Nordbornholms Røgeri, skulle vi da også lige en tur i Bisonskoven, men det fik vi ikke meget ud af, da vi overhovedet ikke så skyggen af okserne.

Også en lille tur på Kræmmerhuset og en glasmager ved Arnager var på programmet, da vi var ude efter en hel bestemt papegøje i glas. Her var der ingen gevinst. Heller ikke ved møllen i Årsdale kunne vi finde glasfuglen – selv om det var tæt på. Herefter måtte vi give op i denne omgang.

Ekkodalen
I Ekkodalen skulle den gamle traver om “Møller” lige afprøves – og den virker hver gang.

Da vi gik op mod bilen, så vi et par gamle cykelryttere, på noget, der var en mellemting mellem en racercykel og en mountainbike. Det viste sig, at vi havde meget til fælles med dem fra vor karriere som cykelryttere, så lige pludselig blev der grinet og snakket om de gode gamle cykeldage – så meget, at vore koner så noget trætte ud i ansigtet.

Vi rundede Svaneke i det tørre vejr, så her var målet Bryghuset for lidt øl og vand – alt efter hvad man følte trang til.

Vi plejer ellers at tage en gang bryggerben på bord 19, men dette sprang vi over i denne omgang.

Vi sprang ikke helt over i vor søgen efter den omtalte glasfugl, for da vi kom til Gudhjem, gik vi igang igen på diverse turistbutikker – men med helt samme nedslående resultat.

Herefter tog vi tilbage Tejn til en tur på terrassen – og efterfølgende – lidt til maven og ganen. Det var næsten for varmt til at trave rundt i et flotte solskinsvejr, så resten af dagen blev inde og ude på adressen i Tejn.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *