Tur til NBR

Så er det lige man skal vide, hvad står “NBR” egentlig for – og det er Nordbornholms Røgeri, som vel nok er det mest populære spisested på Bornholm når det gælder røget fisk i alle afskygninger.

Hvert år har vi besøg af min gamle klubkammerat fra Lyngby Cycle Club, Olaf, og han kone, Margit. For nogle år siden fejrede de guldbryllup – og jeg har kendt dem før de blev gift – det siger så en del om min egen alder 🙂

Det “værste” ved at spise på NBR er, at man æder sig en pukkel på, men helt så “galt” gik det altså ikke i år, men vi bliver jo også ældre, og derfor glider der ikke lige så meget ned som i ens lidt yngre dage.

Billeder og regn
Nu er billederne ikke fra NBR, men fra vor terrasse i Tejn, hvor vi kunne nyde en stille pilsner og en dram i det smukke solskinsvejr.

Selv om vi godt vil have tørt og solrigt vejr, så er det noget træls at se græsplænens farve for tiden, for den ligner noget, der er løgn, for slet ikke at tale om landmændenes marker, der nærmer sig katastrofale forhold, så vi beder til noget regn, for det trænger vi til.

Forøvrigt – så er dette indlæg mit nummer 1800

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *