Det kører bare i DK

Mens virksomheder og andre almindelige dødelige er underlagt den nye datalov, som trådte i kraft den 25. maj 2018, kan vore myndigheder frit anvende borgernes data, vel at mærke, uden at orientere borgeren først. Endnu engang har vore myndigheder sørget for (gennem et flertal i Folketinget), at en lov ikke gælder for dem!

For den almindelige dansker og foreninger, er det mere end svært at hitte rede i, hvilken konsekvenser man kan rende ind i, hvis man ikke overholder den nye datalov – dog har vi hørt, at der vanker store bøder, hvis vi ikke overholder loven! Men – dette gælder altså ikke for vore myndigheder!?!

Bekymrende
Derfor kan vore myndigheder helt frit anvende dine persondata til sammenkøring med andre datainformationer – uden at vi aner en skid om formål og resultater, samt hvilken “bås” vi så kan placeres i. Dette er aldeles bekymrende, for vi aner ikke, hvad disse oplysninger bliver anvendt til – imod borgeren!

Det “kører bare” i DK. Hvor længe skal vi finde os i det?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *