Det her er direkte dumt

Når man, vel vidende, giver modparten en Royal strike flush på hånden, er det direkte dumt, at bekende kulør med kun to par. Her kan man ikke engang anvende bluff.

Intet bevis
Jeg henviser til det såkaldte gas angreb, som skulle have fundet sted i den syriske by Douma. Rusland har hele tiden sagt, at det er et påstået gas angreb, som overhovedet ikke har hold i virkeligheden. Hele den vestlige alliance hævder det modsatte, men har endnu ikke kunne fremlægge noget bevis for angrebet.

Ikke desto mindre angreb Frankrig, England og USA med 100 missiler som gengældelse for det påståede angreb. Man kunne i det mindste have fremlagt de beviser, der måtte være, men først nu er en uvildig delegation ankommet til Douma for at undersøge gas angrebet. Det er meget for sent!

Frankrig
Det er da også kommet så langt, at Frankrig mener, at det er “meget sandsynligt”, at beviserne nu er “forsvundet”. Hermed giver man Rusland og Syrien de meget gode kort på hånden, hvor man i den vestlige lejr sidder tilbage med noget, der ligner en Sorteper.

Det er ikke bare dumt, det er meget dumt!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *