Store huller i vejene

Efter endnu en tur på landevejene på Bornholm, må jeg konstatere, at der flere steder er så store huller i asfalten, at det kan minde om en slags slalom på cykel for ikke at ryge på røven.

De huller er så dybe, at hvis  man knalder forhjulet ned i et sådan, kan det være med fatale følger for både rytter og cykel.

Det er med garanti, at forhjulet vil tage skade, og hvis man er rigtig uheldig, vil også rammen brække – og hvem skal så betale det? For mig er der slet ingen tvivl, jeg vil gå direkte ind på kommunen og forlange dækning af sådanne skader.

Okay, indtil nu har jeg undgået skader på materiellet – men hvis uheldet er ude, så ryger manden på cyklen også i asfalten, så bliver det en helt anden historie – for kommunen!

Fjernvarmen
Det skal lige fastslås, at jeg i denne forbindelse, ikke skyder på nedgravningen af fjernvarmen, for de omtalte huller skyldes vinterens ødelæggelse – og ikke nedgravning af fjernvarmen i vejene.

Når det så er sagt, så forstår jeg slet ikke, at hullerne i vejene ikke er blevet asfalteret sammen med asfalteringen efter fjernvarmeprojektet? Okay, det er nok ikke samme kasse, der skal dække disse to ting, men det er da ikke raketvidenskab at finde en løsning på dette, når nu materiel og mandskab alligevel var på vejene?

Noget helt andet er, at de mange opgravninger med efterfølgende lappeasfaltering, bestemt ikke har gjort vore veje bedre – tværtimod. Det er ikke ligefrem en fornøjelse at køre gennem en by, der lige har fået lagt fjernvarme ind.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *