Med BA fra Singapore til Heathrow

Jeg er ikke helt klar over, hvor tæt flyene må krydse hinanden i luften, men da jeg i 2007 fløj fra Singapore med British Airways (BA), med en Boeing 777, ind over Ungarn mod Polen (mener jeg, at kunne huske), spottede jeg et andet fly, der var ved at krydse vor flyvebane i luften.

For mig så det unægtelig ud som om, at den andet fly, fra Qantas, var noget tæt på os, og efterhånden som flyene nærmede sig hinanden i luften, kunne jeg rigtig fornemme den korte afstand. Naturligvis havde jeg et kamera på mig, hvilket dengang var et Canon G7, som naturligvis havde en videofunktion i sig.

Se lige de to efterfølgende videoer fra den 9. maj 2007.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Med BA fra Singapore til Heathrow

  1. erik rudolf skriver:

    I have also been onboard plane flying from Madrid to Tenerife when I spotted a plane coming towards us lower altitude but quite close. They must have air coridors!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *