Raseri i Odder

Sikke en overskrift, men jeg kan sagtens sætte mig ind i mandens raseri. Det drejer sig om en gammel ven, fra min tidligere arbejdsplads i Odder, der sendte mig denne mail:

“Jeg har skrevet til Ulla Tørnæs, men hvis det skal batte noget, så må du godt hjælpe til, se vedhæftede notits fra Metroexpress – Det har bragt mit pis i kog.

Der er mere end 14000 Somalier på “midlertidigt ophold”, det vil sige, at de ikke skal integreres (det kan vi heller ikke)!

Det er jo helt gak, at smide 100 milloner til Afrika, hvor der er korruption, skibspirater og muslimske ekstremister. Det er mig helt uforståeligt!

Iøvrigt har jeg skrevet til ministeriet om Mogens Amdi, hvorfor bliver han ikke udleveret?

Den Mexicanske præsident virkede imødekommende (se vedhæftede svar fra ministeriet).

Det kan sgu da ikke være rigtigt, at “besøget” ikke skal føre til noget, istedet for at “give hinanden ordener”, kan du ikke opfølge det på din fine blog?”

Ulla Tørnæs
Joh tak, jeg kender da til Ulla Tørnæs (V) og hendes meget politiske svar – svar som overhovedet ikke giver nogen mening! Af de Venstre ministre og folketingsmedlemmer jeg har skrevet med, er der kun én (efter min erfaring), der tager spørgsmål seriøst – og det er Claus Hjort Frederiksen, selv om jeg overhovedet ikke er enig med ham. Men jeg modtager trods alt et brugbart svar fra ham. Kun en politiker tager teten for arrogance i forhold til Venstrepolitikerne – og det er Mette Frederiksen. Den kone svarer overhovedet ikke!

Jeg kan kun konstatere, at politikerne, inde på Christiansborg, intet gør for at komme politikerleden til livs. Så igen, jeg forstår udmærket min tidligere kollegas raseri. Vi kan så kun se frem til et nyt folketingsvalg – men vil det hjælpe noget? Jeg tvivler.

Mange skattekroner
Det lyder da også noget voldsomt med det skriv i Metroxpress. Spørgsmålet er da også, om alle de mennesker vi modtager i Danmark, er reelle flygtninge? Eller er vi bare for “tossegode”, så vi giver efter for alle, som kan bilde os noget ind?

Amdi!
Historien med Mogens Amdi Petersen forstår jeg heller ikke. Hvorfor kan den mand ikke udleveres til Danmark, eller har Tvind-stifteren opnået en hemmelig aftale med myndighederne i Danmark og Mexico? Nu kan man kun gætte sig til denne påstand, meeen – noget stemmer i hvert fald ikke!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Raseri i Odder

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Hej Gamle Jas!
    Mange tak for din opbakning,du har ret jeg er frustreret over de politikere,at de ikke vil høre hvad der sker i befolkningen og bare uddeler-nu 100 millioner,på noget der ikke påvirker de Somalier,der er på”ophold”i Danmark! Det er jo helt tosset, at spilde kroner på et land der ikke vil modtage deres egne! Jeg forstår det altså ikke!

  2. Erik Krog skriver:

    Hej John!
    Altid til tjeneste du gamle 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *