Løkke og sit “rager til sig syndrom”

Jeg har før skrevet indlæg om Lars Løkke Rasmussen (V) – om hans “rager til sig syndrom”. Det var bl.a. fra dengang med sagen fra GGGI.

Lars Løkke Rasmussen, og den øvrige bestyrelse i GGGI, fik allerede i januar 2013 en direkte opfordring til, at granske rejsereglerne i GGGI. Denne anbefaling kom fra GGGI’s finansdirektør på et bestyrelsesmøde – ledet af Lars Løkke Rasmussen!

På omtalte møde kom det også frem, at op til 80% af pengene skulle anvendes udelukkende til rejser?!? – oplyste GGGI’s finansdirektør ifølge mødereferatet. Derfor var det afgørende, at der blev taget fat på GGGI’s rejsepolitikker og -procedurer!

Alligevel gik der et halvt år, før Lars Løkke Rasmussen fik ændret disse rejseregler, der også var gældende for ham selv! Rejseregler, der gav Lars Løkke Rasmussen ret til, at rejse på første klasse!

Tøjsagen
Så var der den såkaldte “tøjsag”, hvor LLR skulle tiltræde som statsminister, da Anders Fogh Rasmussen (V) fik jobbet i NATO. LLR havde ikke sin garderobe til dette hverv, så manden blev klædt på, fra inderst til yderst, betalt af partiets kasse. Og det tilbud kunne han bare ikke lade gå fra sig.

Så er der de cykelvenner LLR har. Prøv at spørge om det de låner LLR kommer retur? Den gode statsminister tror ligeledes, at når han henvender sig i cykelforretninger på sine cykelture, så får han en særlig rabat – og helst helt gratis. Okay, det er da helt op til den enkelte butiksindehaver at give ham det, men der er bestemt også dem, der ikke yder denne rabat, da de mener manden tjener ret godt i forvejen.

Kvotekongerne
Så er der den nye sag om hans tilhørsforhold til de såkaldte “Kvotekonger”. Sagen har samme fællesnævner som de øvrige nævnte sager, – manden rager til sig!

Jeg hørte “Besservisseren” Søs Marie Serup udtale i TV 2 News forleden, at det var netop disse sager, de i hendes tid kæmpede for at undgå, for det var nogle rigtige møgsager for LLR. Statsministeren burde holde sig langt væk fra storfiskeren John-Anker Hametner Larsens sommerhus i Skagen!

Dette mener også flere medlemmer af Venstres folketingsgruppe, som bl.a. Ekstra Bladet har talt med, men LLR har en helt anden forklaring på dette. LLR blev da også ret harm over et direkte spørgsmål om hans forhold til Kvotekongerne på et samråd i Folketinget. Jeg har på fornemmelsen, at statsministeren snart kommer i samråd igen.

Flere af Venstre medlemmer mener, meget apropos, at det er direkte torskedumt af statsministeren i denne sag, og den tidligere venstreminister, Britta Schall Holberg, finder LLR’s opførsel uforståelig:

Britta Schall Holberg siger bl.a. at det er så trist, at statsministeren ikke har lært af den sidste omgang med tøjet og det der. Jeg kan ikke forstå, at han ikke har taget ved lære, og det rammer jo os alle sammen, siger hun til Ekstra Bladet.

Tja, jeg har kun én forklaring, og det er, at statsministeren må lide af et uheldbredeligt “rager til sig syndrom” – anden forklaring har jeg ikke.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *