Tasmanien

Jeg ser til tider mine billeder og videoer fra Australien igennem, og jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal gemme disse film væk på min harddisk, da jeg kan dele dem med mine læsere på bloggen.

Tasmanien
For snart 11 år siden var jeg tilbage på Tasmanien. Jeg var blevet inviteret Down Under af min gamle ven Erik Rudolf, og det blev der en del billeder og video ud af, faktisk tog vi over 10.000 af slagsen.

Et stykke udenfor Hobart ligger der en dyrepark, der hedder Bonorong Wildlife Park, som vort Kronprinsepar, med den lille Prins Christian, engang besøgte. Her kan man bl.a. gå mellem kænguruer uden den helt store risiko, dog skal man lige have i mente, at det er altså vilde dyr man går ind til. Dette forhindrede ikke den lille Prins Christian i, at sparke lidt til en af kænguruerne.

Mit møde med kænguruerne gik ret smertefrafrit. Jeg havde købt en pose med noget dyrene godt kunne li’, så jeg fik hurtigt kontakt til flokken. En dyrepasser kontrollere jævnligt, om, jeg var i sikkerhed (tror jeg), for disse dyr kan sparke ret hårdt.

Forben
En ting ramte mig ret hurtigt – og det var lugten. Kænguruer lugter ikke ret godt, da der står en kraftig hørm omkring dem. De har også nogle lange kraftige negle/klør på forbenene, og op til flere gange kom jeg i kontakt med dette, da kænguruerne flere gange ville se om jeg gemte noget mere til dem.

Foto og video: Erik Rudolf ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *