LA’s storhedsvanvid

Når man agerer som partileder Anders Samuelsen (LA) har gjort, så får man virkelig en røvfuld, der siger spar to, når man kvajer sig så meget – og det må jeg nok sige, at manden har gjort.

Den politiske Messias
Lige siden Anders Samuelsen grundlagde partiet, har det ikke manglet med rosende ord for dette parti, som nu var “sat i verden” til hele Danmarks lykke. Hvis man var i tvivl om partiets eksistens og berettigelse, skulle man bare spørge partitoppen – herefter var der slet ingen tvivl længere. Danmark havde endelig fået sin politiske Messias.

Udenrigsminister
Da Anders Samuelsen så satte sig i udenrigsministerstolen, fik den lige en ekstra drejning på “selvroseren”, da den nye udenrigsminister fremførte sig som, “den måske mest fagligt kompetente udenrigsminister” Danmark havde haft. Manden sætter bestemt ikke sit lys under en skæppe. Den får hele armen.

LA og champagne
Vi har set det et par gange. LA elsker at fejre “deres sejre” med champagne i partitoppen. Jeg husker tilbage i november 2015, hvor finansloven for 2016 blev vedtaget – der bl.a. betød, at registreringsafgiften blev sat ned fra 180 til 150 procent, dengang stod den på champagne og jordbærtærte. Joh, de forstår at blære sig i det parti. Det der med af fare frem med lempe, er et totalt ukendt begreb for Anders Samuelsen og Co.

Ny skatteaftale
Det seneste og næsten værste eksempel på LA’s storhedsvanvid, er sikkert forhandlingerne om finansloven 2018 – samt en ny skatte aftale/reform, udlændinge politik m.v., hvor hele partitoppen fremturede med, at de var stillet i udsigt, at ved en aftale om finansloven, havde de ligeledes en aftale om et forlig for de øvrige knaster inden julen 2017. Sagt med andre ord, DF ville bl.a. stemme for en skatte aftale/reform.

Dette benægtede DF at have stillet i udsigt. Spørgsmålet er så bare, hvem har bildt LA dette ind, for der er kun statsministeren tilbage i dette svar – og han skal ikke have noget klinket.

Det gik så vidt, at Anders Samuelsen – og andre af partitoppen, stod frem på TV og lykønskede Danmark med en skatte aftale/reform, der gav historiske store skattelettelser – inden jul. Der var reelt tale om, at her solgte LA skindet før bjørnen blev skudt.

DF strammer skruen
Når man kvajer sig så meget i forhandlinger i politik, så kommer straffen omgående. Hvis DF skulle sige ja til dette, som LA allerede havde proklameret som en aftale, så kom der nye stramninger på bordet på udlændinge området. LA ligefrem bad om denne stramning i deres agering.

Alt dette kunne forhandlingerne slet ikke holde til. LA var direkte skyld  denne udvikling, hvor statsministeren herefter forklarede, at regeringen kun gik efter en lille skatte aftale. Anders Samuelsen’s profeti røg på røven, og manden måtte lægge sig så fladt ned, at der nærmest var tale om, at han gravede sig langt ned under jorden. Det var mere end pinligt at se på.

Jeg vil gå så vidt at sige, at der her er tale om en partitop, der agerer så amatøragtigt, at det gør helt ondt. Her er der virkelig tale om en storhedsvanvittig person (med disciple), der blev klædt helt nøgen for åbent tæppe.

Velkommen til den virkelige verden Anders Samuelsen.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *