Intet nyt fra PostNord

Da jeg endnu ikke har hørt fra PostNord – ikke engang en kvittering på min mail – går jeg ud fra, at jeg heller ikke får et svar på min mail:

PostNord!

Mit navn er Erik Krog og jeg er bosat på Bornholm. Da jeg har en blog www.krogenborg.dk hvor jeg får rigtig mange spørgsmål om alt muligt, vil jeg sende dette spørgsmål videre til PostNord, da jeg meget håber I vil være behjælpelig med et svar.

Hvordan kan PostNord være sponsor til cykelløbet Danmark Rundt med en økonomi, der er så dårlig, at I skal have statsstøtte, samt, hvordan kan PostNord godkende et samarbejde med en direktør for løbet, en direktør som 2 gange er taget for doping?

Da jeg selv er tidligere cykelrytter, er spørgsmålet ligeledes også fra mig. Jeres svar vil naturligvis komme på min blog.

Der er måske den mulighed, at PostNord har sendt deres svar med posten? I så fald, kan det godt tage sin tid, inden det lander i postkassen 😉

Brev til Down Under
A pro pos breve – og dermed porto, så skulle jeg forleden sende et større brev (den største forekuvert man kan købe), da jeg skulle sende en dansk avis til Australien. På tanken i Allinge (hvor vor postbutik ligger) ville de have kr. 190,- i porto. Jeg spurgte to gange om prisen, og da ekspedienten, på grund af mit gentagne spørgsmål, lod et blik falde på brevets adresse, udbrød hun “Nåh, det er til udlandet, så bliver det kr. 50,-”

Det koster altså omkring en fjerdedel, at sende et brev om på den anden side af kloden, end et brev til en adresse i Danmark!?! Det giver ingen mening.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Intet nyt fra PostNord

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Herlige punkter på din blog-men du hører nok ikke fra Posten-i den ene eller anden sag!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *