F-35 købet godkendt af folketinget

I går gav folketinget deres endelige tilsagn til købet af de omtalte 27 nye kampfly, af typen F-35. Købsprisen anslås til at være 16,37 milliarder danske kroner.

Men, for der er et men – med hensyn til prisen, da efterregningen for reservedele, prisstigninger m.v. – kan det løbe op i endnu flere milliarder af kroner. Hvilket kan betyde en stor ekstraregning til den danske skatteborger.

Og så er der vist også noget med, at flyet endnu ikke er helt færdigudviklet. For mig lyder det som om, at folketinget har godkendt et køb som katten i sækken, da ingen i regeringspartierne endnu har kunnet give den nøjagtige pris for købet?!?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *