PostNord og Danmark Rundt

På opfordring har jeg taget emnet op om cykelløbet “PostNord Danmark Rundt”, da jeg dels før har skrevet om løbet, og dels om direktøren for løbet, Jesper Worre, som jeg mener er helt malplaceret, på grund af de to dopingdomme han som aktiv cykelrytter har modtaget.

Opfordringen går på, at jeg kontakter PostNord – hvilket jeg har gjort i sidste uge via denne email:

PostNord!

Mit navn er Erik Krog og jeg er bosat på Bornholm. Da jeg har en blog www.krogenborg.dk hvor jeg får rigtig mange spørgsmål om alt muligt, vil jeg sende dette spørgsmål videre til PostNord, da jeg meget håber I vil være behjælpelig med et svar.

Hvordan kan PostNord være sponsor til cykelløbet Danmark Rundt med en økonomi, der er så dårlig, at I skal have statsstøtte, samt, hvordan kan PostNord godkende et samarbejde med en direktør for løbet, en direktør som 2 gange er taget for doping?

Da jeg selv er tidligere cykelrytter, er spørgsmålet ligeledes også fra mig. Jeres svar vil naturligvis komme på min blog.

Indtil nu har jeg intet hørt fra PostNord

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til PostNord og Danmark Rundt

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Bravo- Et indlæg der bør besvares af Posten….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *