Cirkus Christiansborg

Cirkus Christiansborg er garant for lang underholdning, spænding og ikke mindst, klovne der fylder hele manegen ud.

Den sidste tids “forhandlinger” om finanslov og skattelettelser (som ikke involverer folkepensionister), trækker så langt ud, at ingen overhovedet kan finde hoved og hale i handlingen, for det fyger med beskyldninger og ufravigelige krav inde i mødelokalerne og gangene på Christiansborg. Lidt utroligt, at det er de “klovne”, vi i befolkningen har været med til at få valgt ind i Folketinget?

Så – måske er det en rigtig god idé, at vi får det folketingsvalg, som der meget kraftigt bliver lagt op til. Lugten på Christiansborg trænger til en udskiftning, inden den bliver helt uudholdelig!

Jeg kunne sagtens skrive en hel masse om finanslovforslag, skatte aftale og udlængepolitik, men lige netop disse emner har jeg folk til – og de arbejder nærmest på overtid 😉

Sidste: Finanslovforhandlingerne er udsat på ubestemt tid, så underholdningen (læs kaos) på Cirkus Christiansborg fortsætter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Cirkus Christiansborg

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-pensionisterne er overhovedet ikke nævnt i cirkus Christiansborg-meeen mon ikke der kommer skattenedsættelse til de højst lønnede! Så kommer der lidt hjemsendelse af folk….Også fortsætter cirkusset igen. Det er rent skuespil på”borgen”….Jeg er utilfreds….

  2. Erik Krog skriver:

    Jeg havde egentlig leget med overskriften om Børnehaven på Christiansborg, men det ville være en hån mod vore børnehaver, der fungerer en del bedre end folketinget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *